Petra Peltenburg

Opleidingen voor coaches

Vanuit een diep verlangen om een bijdrage te leveren aan coaching en therapie, bied ik een aantal opleidingen aan. Onze wereld is in constante verandering. Wat vandaag normaal is, is morgen mogelijk niet meer normaal. Dit vraagt ons vraagstukken op een andere manier te benaderen. De opleidingen helpen jou en je cliënten de situatie van binnenuit te benaderen. Vanuit een duidelijke keuze. Dit is wat mij drijft. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met jou. Tijdens mijn specifieke opleidingen voor coaches en therapeuten ontdek je op een praktische en actieve manier hoe je bepaalde inzichten en methodes integreert in je eigen praktijk.

Deze opleidingen kan je momenteel bij me volgen

Loopbaancoaching met Transformational Presence

Transformational Presence inzetten bij loopbaanvraagstukken helpt je vanuit andere perspectieven te coachen, je cliënt te helpen andere perspectieven te zien en ervaren. Beweging te brengen waar het vast zit. We verlaten de oplossingsgerichte aanpak en vertrekken vanuit het potentieel van je cliënt en de situatie.

Hartcoherentie in je praktijk

Hartcoherentie is een eenvoudige en tegelijkertijd rijke methodiek die je cliënten helpt gebalanceerd in het leven te staan. Deze opleiding is bedoeld voor jou als coach, therapeut of psycholoog wanneer je hartcoherentie wilt kunnen meegeven aan je cliënten. Het is een praktische opleiding die je de juiste basis geeft om hartcoherentie te kunnen toepassen, de theorie te kunnen overbrengen en te werken met biofeedback apparatuur.