Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Welkom, mijn naam is Petra Peltenburg, mama van een tienerzoon, partner van Bart, levensgenieter, groeimotor, potentieelvolger en coach in hart en nieren. Geboren en getogen in Schoonhoven (Nederland) in 1976 en sinds 2007 woonachtig in het prachtige Herenthout in België.

Ik stel me graag even voor

Al jong was ik gebeten door de kracht van coaching. Als jongbewuste tiener kon ik al volledig opgaan in boeken rond zelfontwikkeling en op mijn 24e volgde ik mijn eerste coachopleiding. Vanaf dat moment wist ik dat ik daar mijn “ikigai” had gevonden: dat waar ik ´s morgens voor uit bed wilde komen. Dat wat mij drive en goesting gaf om meer te weten, mensen beter te kunnen coachen, echt het verschil te kunnen maken.

Ik combineer coaching met mijn opleiding en ervaring binnen HR. Jarenlang heb ik bedrijfsleiders bijgestaan in de menselijke kant van hun beleid. Inmiddels is mijn rol binnen organisaties meer een partner-, advies-, coachrol dan een zuiver uitvoerende rol.

Dat betekent dat ik inmiddels ruim 20 jaar coach. Met passie en nog altijd evenveel goesting, of zelfs méér. Ik richt mij op iedereen die levensloopbaanvragen heeft, zijn veerkracht wil vergroten of het beste uit zichzelf wil halen. Ik werk niet volgens een vast stramien. De jaren hebben mij geleerd dat intuïtief werken de krachtigste resultaten geeft. Transformational Presence vormt voor mij de rode draad in werk en leven en dat ga je vaak op de een of andere manier terugvinden in onze coachgesprekken.

Mijn aanpak kan je warm en betrokken noemen. Jij staat centraal. Ik geniet ervan mensen een versie 2.0 van zichzelf te laten ontdekken, een versie van jezelf waarin je de ballast achter je laat en in je volle potentieel stapt.

When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.