Petra Peltenburg

Coaching

Coaching is een effectieve manier om mensen, teams en organisaties die tegen een uitdaging aanlopen verder te helpen. Mijn persoonlijke aanpak kenmerkt zich door een integrale, warme én betrokken aanpak. We werken in het hier en nu en rond inzichten die jou helpen anders te doen door anders te zijn. Je krijgt inzichten waardoor er “geen weg meer terug is”. Je zet een versie 2.0 van jezelf neer.

Hierbij kan ik je helpen

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt je antwoorden te vinden op alle mogelijke vragen rond je loopbaan. Of het nu gaat om groei, work-life balance, omgaan met perfectionisme op het werk, re-integreren na een periode van ziekte, de overstap maken naar zelfstandige of een job vinden die bij je past. Ik werk als jobcoach bij mijn eigen loopbaancentrum, Dialogisch. Omdat Dialogisch erkend is door de VDAB, kan je aan een voordelig tarief bij onze ervaren VDAB loopbaancoaches terecht.

Hartcoherentietraining

Hartcoherentie is een zeer eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde methode die efficiënt en effectief helpt bij stressgerelateerde klachten. Via biofeedback apparatuur meten we de variatie in ons hartritme. Dankzij de feedback van je lichaam en hart leer je omgaan met dagelijkse stressoren. De resultaten zijn zeer bijzonder en meer dan uitstekend te noemen.

Stress- en burn-outcoaching

Zit je momenteel thuis met een burn–out? Of heb je al lange tijd last van stress? Stress en burn-out komen steeds vaker voor in onze maatschappij. Dankzij stress- en burn-outcoaching leer je hoe je stress vermindert en hoe je met stress omgaat. Het resultaat: meer geluk en veerkracht.

Leiderschapscoaching

In de complexe wereld van vandaag kunnen organisaties alleen maar floreren als ze kunnen terugvallen op wijze leiders: mensen die zichzelf en de situatie beter begrijpen, mensen die voortdurend hun vaardigheden en inzichten ontwikkelen en mensen wiens gedrag een voorbeeld is en wiens oordeel gezond. Leiders die anderen met zich mee kunnen nemen – ook in moeilijke situaties. Tijdens een traject leiderschapscoaching ontdek je hoe je je leiderschap nog beter kunt ontwikkelen.

Persoonlijke coaching

Via persoonlijke coaching begeleiden we je bij een specifieke vraag of situatie, of die nu over je leven of je werk gaat. Altijd met een luisterend oor, een doelgerichte aanpak en een duidelijke focus op jouw vraagstelling. Zo gaan we tot op het bot, op jouw tempo, op jouw maat.

Ga je graag aan de slag? Contacteer me en we zetten samen de eerste stappen.